Thursday, May 21, 2015

Naša flota :: Bavaria Cruiser 32 “Sax"

Za vrijeme sezone nekada je teško pronaći mjesto za pristajanje u marinama , i uskim uvala Hrvatskih otoka. Upravo zbog toga manje jedrilice su najtraženije u Dalmatiji charter. Ukoliko plovite na Bavariji 32 dodatno ćete uštedjeti i na vezovima. Dopustite da vam predstavimo Sax-a.



Jedrilica se nalazi  u ACI marini Trogir, samo 6km udaljenosti od Splitskog aerodroma. Specifičnost manjih Bavarijinih jedrilica je moderan trup s lijepim ulazom čija je krma dosta osvijetljena. Jarbol je gurnut naprijed na pramac kako bi bilo više mjesta u salonu. U unutrašnjosti ćete zamjetiti volumiozan salon s velikim gazom, pa i nije iznenađujuće što se brod čini dužim izvana nego što zapravo jest.
Kokpit je prostran s obzirom da se radi o maloj jedrilici. Klupa u kokpitu mu je dovoljno duga da se na njoj može i spavati, dok se ispod nalazi duboki kokopit ormar za skladištenje.
Originalni fiksirani stol s preklopnim produžecima smo zamjenili većima, te će vam sada biti mnogo komodnije kada budete uživali u obrocima ispod biminija.
Nikako ne smijemo zaboraviti spomenuti pomičnu platformu presvućenu tikovinom.
Odmah na ulasku se nalazi mala kutna kuhinja s mnogo ormarića, koji se protežu duž salona. U salonu za stolom ima mjesta za maksimalno šest ljudi. Dok kabine imaj mnogo više mjesta nego što biste očekivali, s policama umjesto ormarića. Originalni krevet u pramcu je bio mnogo kraći ali smo ga mi produžili na 2,20 m dužine. Sax ima odlične jedriličarske preformanse, zahavljujući položaju jedra koje je za razliku od drugih Bavarijinih jedrilica povućeno prema naprijed. Genova je manja, a glavno jedro manje, čime se postiže bolji kut jedrenja uz vjetar  i lakše manevriranje.
Na ljestvici od 5-10 čvorova, Sax može razviti brzinu od 4,7 čvorova.



Ovo je lista standradnr opreme uključene u cijenu:
- Samozatezajući vinč
- Gps ploter
- Utičnice 12V
- Bilgde pumpa- električna
- Kabel s priključkom 220V
- VHF radio
- Solarni panels
- Sprayhood
- Radio CD mp3 player + USB
- Posteljina
- Autopilot
- GPS ploter u kokpitu- nautičke knjige i nautički vodič
- Konverter 220v/12v
- Bimini
- Električno sidreno vitlo
- Topla voda
- Wi-fi internet
- Bilge pumpa – ručna
- Dubinomjer
- Navigacija
- Punjač baterija
- Stol u kokpitu
- Jastuci za sjedenje u kokpitu
- Vanjski tuš u krmi
- Hladnjak
- Gumenjak
Potražite dodatne informacije o opremi, tehničkim detaljima, cijeni i dostupnosti Sax-a na našoj web stranici link.
Sigurni smo da će Sax udovoljiti svim vašim zahtjevima i očekivanjima na vašem odmoru po Hravstkoj obali, bilo da ste sa vašoj obitelji ili prijateljima.
Kontaktirajte nas na info@dalmatia-charter.hr kako bismo vam pomogli u organizaciji vašeg odmora po Jadranskoj obali.

No comments:

Post a Comment