Thursday, May 7, 2015

Predstavljanje naše flote: "Fado" - Bavaria 45 Cruiser

U blizini Splita, odmah do centra drevnog Trogira nalazi se naša baza s 18 jedrilica i uredom.
Ukoliko ste zaljubljenik u prostane jedrilice, u našoj bazi u Trogiru imamo upravo ono što vam treba. Riječ je o našoj jedrilici Bavaria 45 Cruiser 'Fado' iz 2011 godine.



Glavna prednost ove jedrilice je njena prostranost. Primjetit ćete to odmah po ulasku u kokpit. Dva upravljača nalaze se odmah pri početku krme, tako da za stolom u kokpitu mogu udobno sjediti osmero ljudi. Djeci će se posebno svidjeti preklopna platforma obložena tikovinom, idealna za skakanje u kristalno čisto jadransko more.
Bimini je, rekli bismo, idealno smješten - ako se nagnete prema upravljaču u potpunoj ste hladovini, ali ukoliko se nagnete unatrag možete vidjeti glavno jedro.
Pramac kod Fada je ravan i prostran tako dvoje ljudi može uživati u sunčanju. Ukoliko se zaljubljenik u jedrenje, Bavaria 45 Cruiser ima rol glavno jedro, praktično za rukovanje, baš kao i kokpit oprema.
Za vrijeme jakih vjetrova može razviti impresivnu brzinu i do 7,8 čvorova, te 35 stupnjeva nagiba.



Spuštajući se u unutrašnjost broda, primijetit ćete dosta ambijentalne svijetlosti, koju čine pet velikih prozora na vrhu i šest bočnih prozora. Moderna kuhinja s velikom kuhinjskom površinom i dosta ormarića oduševit će svakog kuhara. U salonu za stolom može se ugodno smjestiti devet ljudi.
Krmene kabine su poprilično velike i imaju odličan vertikalni razmak, unatoč tome što se nalaze ispod kokpita. Ne trebate se brinuti zbog nedostatka prostora, kreveti su veličine 150x200 centimetara. Kabine  su opremeljene s dva ormarića za odlaganje odjeće. Glavni wc je podijeljen na dva dijela, tuš je zasebno odvojen u desnom dijelu, a lijevo je samo wc.
Željeli bismo istaknuti dio standardne opreme koja je uključena u cijenu najma: samozatezajući vinč, navigacijske karte, vanjski tuš, Wi-Fi Internet, konverter 220V/12V, solarni paneli, gumenjak, bow thruster itd. Ostale informacije o opremi, tehničkim detaljima, cijeni i dostupnosti broda možete pronaći na linku (link na web - Fado).
Kako je Fado ocijenjen od strane naših gostiju možete pratiti na stranici Euminie:
(http://www.euminia.com/en/charter-company/dalmatia-charter/aci-marina-trogir/bavaria-45-fado/)
Sigurni smo kako će ova prostrana, luksuzna jedrilica ispuniti sva očekivanja za vrijeme Vašeg odmora u Hrvatskoj.
Slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@dalmatia-charter.hr,
i mi ćemo vam rado pomoći u organizaciji vašeg odmora po hrvatskim otocima.

No comments:

Post a Comment